Turvallisuusjärjestö Finnsecurity ry on myöntänyt Turvallisuuspalkinnon Ulkopoliittisen instituutin johtajalle Mika Aaltolalle. Aaltola sai palkinnon selkeästä kansalaisviestinnästään ulko- ja turvallisuuspoliittisissa kysymyksissä vuoden 2021 aikana. Finnsecurity myöntää edellisvuoden palkinnon toimintavuotta seuraavassa kevätkokouksessaan.

Johtaja Mika Aaltola on Finnsecurityn mielestä toiminut ansiokkaasti maailmanpoliittisen tilanteen kiristyessä. – Tunnustuksena myönnettävän palkinnon perusteluna on erityisesti se, että johtaja Aaltola tulkitsi ja sanoitti selkeästi monimutkaisia turvallisuuspoliittisia kysymyksiä kansalaisille viime vuoden aikana ja on jatkanut arvokasta työtään tänäkin vuonna, toteaa Finnsecurity ry:n puheenjohtaja Juha Uskali.

– Kulunut vuosi on ollut kivuliaan historiallinen muistutus sodan vaaroista. Sota ei ole Euroopasta hävinnyt vaan tehnyt paluun laajamittaiseksi kamppailuksi, ei vain Ukrainasta vaan koko Euroopan turvallisuudesta. Palkinnon saaminen on suuri kunnia. Olen hyvin otettu kannustuksesta, Mika Aaltola kiittää.

Finnsecurity ry on vuodesta 1984 alkaen myöntänyt tunnustuspalkinnon turvallisuusalalla huomioitavasta toiminnasta, teosta, keksinnöstä tai pidemmän aikavälin saavutuksista.
Aiemmin palkinto on kohdistunut pääosin yritysturvallisuuden saralla toimiviin. Maailmantilanteen sotilaallinen kärjistyminen pandemian vielä kestäessä on ollut kokonaisturvallisuuden näkökulmasta kaikkia koskettava ja yritystenkin toimintaan vaikuttava asia.

Lähde: Finnsecurity ry

 

The post Johtaja Mika Aaltolalle Finnsecurityn turvallisuuspalkinto appeared first on Vastuullisuusuutiset.fi.