CRnet tietopalvelutuotteet

CRnet tietopalvelutuotteet tarjoavat organisaatioille helppokäyttöisiä ja edullisia ratkaisuja henkilöstön vastuullisuusasioiden tietojen ja taitojen kehittämiseen ja ylläpitoon.

CRNET VASTUULLISUUSUUTISET

CRnet kokoaa tärkeimmät suomen- ja englanninkieliset vastuullisuusuutiset meiltä ja maailmalta joka aamu maanantaista perjantaihin. CRnet VAU-uutiset sisältävät uutisia taloudesta, ympäristö- ja ilmastoasioista, turvallisuudesta, työhyvinvoinnista sekä johtamisesta.

CRnet VAU-uutiset sisältävät joka arkiaamu viisi kotimaista tai viisi kansainvälistä vastuullisen toiminnan uutista. Toimitamme myös yhdistelmäkirjeen eli yhdistelmän kotimaisista ja kansainvälisistä uutisista.

TIETOPALVELUN PERUSTASO

50 kertaa vuodessa ilmestyvä CRnet Viikkokatsaus  suomeksi ja englanniksi.

TIETOPALVELUN ASIANTUNTIJATASO

  • Vastuullisen liiketoiminnan tietojen ylläpitoon CSR-työkalu, joka sisältää CRnet Ympäristöuutiset sekä CRnet CSR News tai CRnet Environmental News ja CRnet Tietopankin käyttäjätunnuksen

  • Vastuullisen liiketoiminnan laaja perustietopaketti eli CRnet tietopankki , joka sisältää suomeksi 1600 tietosivua (talous ja yritysturvallisuus, laatu, ympäristö, työhyvinvointi & TTT) ja 800 tietosivua englanniksi (corporate responsibility, economics, security, safety and quality).

YRITYSTASO

  • CSR-työkalu  organisaation vastuullisuusasioiden päivitykseen 

OTA YHTEYTTÄ!

CRNET OY

Väinämöisenkatu 13 A, 00100 Helsinki

Y-TUNNUS: 2151589-8

Puhelin: +358 50 511 3703
Sähköposti: tuula.pohjola@vastuullisuusuutiset.fi